пʼятницю, 21 вересня 2012 р.


              Виборчі вечорниці в Костилівській бібліотеці.

 

  19 вересня  відбулась бесіда за круглим столом «Парламентські вибори 2012.      Подія особливої ваги» за проектом «Громадська взаємодія».

 Запрошена на нашу бесіду заступник начальника районного управління юстиції   Буряк Юлія Леонідівна, яка розповіла про Закон України «Про вибори народних депутатів».
Присутні :сільський голова О.В.Сметанюк, консультанти інформаційно-консультативного пункту на базі центральної районної бібліотеки І.П.Титор та М.В.Яворенко, жителі села віком від 50 років та молодь,яка голосує вперше.







 









 Продовженням нашої бесіди була інформаційна година «Я голосую вперше».
Присутня молодь,знайшла відповідь на свої запитання: «Який документ дає право одержати виборчий бюлетень у день голосування?»

«Що, робити,якщо виборця немає у виборчому списку?» та ряд інших питань.

  Для учасників  заходу були виготовлені та роздані буклети «Ти голосуєш вперше», «На допомогу виборцю»,в яких зазначені основні аспекти парламентських виборів 2012.

  Бібліотекар М.І.Жигуц ознайомила присутніх з проектом «Громадська взаємодія» та документами,які зібрано в бібліотеці.

 Наприкінці нашого масового заходу  учні Костилівської школи разом з завідуючою бібліотеки,підготували літературний вернісаж «Моя Батьківщина – Україна», на якій звучали вірші та легенди про Україну.

    
 
 
 
 
Всіх учасників запрошено до солодкого столу.
 
 

Немає коментарів:

Дописати коментар