понеділок, 8 липня 2013 р.



 

Книга на канікулах працює:
Радує, захоплює, дивує!
Поспішаймо у бібліотеку,
Тут – найцікавіше в літню спеку!

      Хоча у нас канікули -
Нам дармувати ніколи!

 

 

Літо, літечко!

Тепленько,сонячно,гарно! Така благодать на землі, коли приходить чарівне літо. Теплі промені яскравого сонечка зігрівають навколишній світ. Все цвіте, достигає. Колоситься збіжжя, наливаються солодкими соками сади і городи. І кожна ягідка додає радість і задоволення. Літо приносить красу, тепло і радість. Чудова пора року!Хочеться, щоб літо ніколи не закінчувалося. Літо радістю іскриться, і тепло всім роздає.

Найкраща пора року – літо, особливо для дітвори. Канікули, розваги, відпочинок на річці,вдома, в бібліотеці. Так, так,саме в бібліотеці цікаво проводити дозвілля влітку.

Бібліотека –це той цікавий, незвіданий світ

який відкриває перед дітьми все більше

і більше незнаного та цікавого.

 
Для корисного і веселого відпочинку в дні літніх канікул бібліотека радить прочитати книги сучасних українських письменників. Любителям пригод,шанувальникам детективів. Для найдопитливіших читачів – книги із серій «Я пізнаю світ», «Світ навколо нас», «Дитяча енциклопедія».

Діти мають змогу познайомитись з літературою за шкільною програмою.

Також бібліотека пропонує такі періодичні видання:

Газети : Голос України, Журавлик, Задавака, Закарпатська правда, Зоря Рахівщини, Новини Закарпаття, Пенсійний кур’єр, Урядовий кур’єр, Культура і життя.

Журнали:

Барвінок,Бібліотечна планета, Географія для допитливих,Дім, сад, город, Жінка, Колосок,Майстер – конструктор, Позакласний час, Світ дитини, Соціальний захист, У світі казок, Юний натураліст.

Тож поспішайте до нашої бібліотеки! Тут Вас радо зустрінуть !

 


 

Немає коментарів:

Дописати коментар