пʼятницю, 14 березня 2014 р.


                 Тарас Григорович Шевченко

                          (1814 – 1861)

 
 



Золотими літерами  в історію рідної України увійшло ім’я Великого Кобзаря – Тараса Григоровича Шевченка. В усьому світі цього поета, художника, митця знають, шанують, величають, називають Генієм і Пророком.

Т.Г.Шевченко – це слава і гордість українського народу. Він росте і й розвивається в часі, в історії, і нам ще йти і йти до його осягнення. Ми на вічному шляху до Шевченка.

2014 рік, з метою гідного відзначення 200-річного ювілею видатного сина українського народу, Указом Президента України оголошений Роком Тараса Шевченка.



Глибше вивчити Шевченкову літературну спадщину, осягнути його філософські думки, краще знати його мистецькі твори допоможе вам виставка, яка оформлена до 200-річчя від дня народження Великого Кобзаря у нашій бібліотеці.

 
 
 

  З учнями молодшого шкільного віку проведено літературну мозаїку «Сторінки дарують  дітям радість», Літературна вікторина «Чи знаємо ми Шевченка?»( для учнів серед. та старшого шк. віку), конкурс дитячого малюнка «Я малюю твори Т.Г.Шевченка»,   відео-перегляди «Іду з дитинства до Тараса», «Дітям про Шевченка». Здійснили віртуальну подорож  «Пам'ятники Тарасу Шевченку в різних країнах світу».
 

 

 
 
               Конкурс дитячого малюнка «Я малюю твори Т.Г.Шевченка»

 
 
 
 









 



 

Немає коментарів:

Дописати коментар