неділю, 29 вересня 2013 р.

 

Люби природу не як символ

Душі своєї.

Люби природу не для себе –

Люби для неї.

М.Рильський

  День інформації
«Екологія: тривоги і надії»
Змістовно і насичено пройшов день інформації  «ЕКОЛОГІЯ: ТРИВОГИ І НАДІЇ» в бібліотеці філії №26 с. Костилівка, 26 вересня проведений бібліотекарем М.Жигуц.


        До уваги користувачів була представлена виставка – роздум «ЕКОЛОГІЯ. ЗДОРОВ’Я. ЖИТТЯ» та тематична бесіда «ЕКОЛОГІЯ. ПРАВО. ЛЮДИНА», яка висвітлювала правові аспекти екології.


    В проведенні дня інформації взяв участь вчитель географії та керівник гуртків географії, краєзнавства, лісознавства, екології навколишнього середовища (Малої Академії Наук) Шмиг В.В, який розповів про екологічнийй стан нашого краю – взаємовідносини людини з довкіллям, збереження довкілля для наступних поколінь.

     У ході заходу була проведена година поезії«Про що співає земля», присвячена природі, за участю ведучих Юркуц Надії, Бойчук Ольги учениць 10кл.


      Родзинкою заходу стала презентація власного відеофільму «Стежинами рідного краю» та власна слайд-презентація «Майстер клас» – колекції виробів з дерева «Дерев’яні церкви та будинки»,  вчителя географії та керівника гуртків географії, краєзнавства, лісознавства, екології навколишнього середовища (Малої Академії Наук) Шмиг В.В.



   До уваги відвідувачів заходу була проведена вікторина «Що?Де?Коли?»

та бібліографічний огляд літератури «Лікує природа ».
   Захід виявився актуальним і корисним. Учні з’ясували для себе багато важливих моментів: для чого людині потрібна екологія, чому зменшуються обсяги прісної води, які реальнні масштаби забруднення річок, озер.

      На заході були присутні учні 10-11 класів, вчителі географії Друляк Надія Мик, Шмиг Василь В. та заступник директора з навч. вих. роботи Бобота Любов Петр. Костилівської ЗОШ I-III cт.




Опубліковано  Бібліотекар М.Жигуц

Немає коментарів:

Дописати коментар