четвер, 12 червня 2014 р.


                 Літо в бібліотеці!


У літечко веселе ми відкриваєм двері!

Канікули, канікули - радієм їм щораз.

Із книгами й мандрівками

Приходимо до вас!


Ось і закінчився ще один навчальний рік. Літній відпочинок - це не тільки сонце, свіже повітря та приємні враження, це ще й невід”ємний компонент покращення здоров’я та духовного зростання.

Канікули! Літо – найулюбленіша пора всіх дітей. Чимало хто мріє про відпочинок коло моря, дехто вирушить у захоплюючі подорожі до давно омріяних міст або місць.

Бібліотека має широкі можливості для того, щоб зробити дозвілля дитини не тільки приємним і цікавим, а й змістовним. Саме з метою допомогти дітям спілкуватись, розкривати свої можливості та приховані таланти, відпочивати та розвиватись.

До послуг користувачів: книжкові новинки, цікаві виставки, дитячі періодичні видання, цикл масових заходів, можливість погратися та поспілкуватися з однолітками в мережі Інтернет.

Отож, любий друже! Тебе запрошують у чарівний світ – Книжкограй – українські та зарубіжні дитячі письменники. Неймовірні пригоди і вірні друзі чекають на тебе на сторінках захоплюючих книжок.

Літнє читання за шкільною програмою ми пропонуємо поєднати з переглядом художніх та мультиплікаційних фільмів у нашому Інтернет – центрі. А яке літо без ігор? У нашій бібліотеці на вас чекають комп’ютерні та інтелектуальні ігри, веселі змагання.

Читай, насолоджуйся та відпочивай!

Протягом літа на вас чекають:

-      «Бібліотека відкриває свої двері» - екскурсії – ознайомлення з бібліотекою

-      Книжкова виставка «Книжковими стежками літа»

-      Година розваг «Прочитай, відгадай  іншим загадай»

-      Складання Інтернет пазлів

-      Вікторина «Всезнайко», «Спробуй казку відгадати»

-      Краєзнавча година «Легенди і перекази нашого краю»

-      Прес – огляд «Наша преса на всі інтереси»

-      Конкурс малюнків: «Діти малюють світ», «Мій рідний край!»

 




 

Немає коментарів:

Дописати коментар