вівторок, 14 жовтня 2014 р.


                 Тиждень правових знань

В рамках Тижня правових знань, який проходить традиційно щорічно в перший тиждень жовтня, бібліотека с.Костилівка провела заходи на яких широко популяризувала літературу з питань права та правознавства.



Саме з цією метою завідувачка  бібліотекою  Песар Л.І. та шкільний бібліотекар Штечук Н.І.  провели з учнями молодших класів правову годину «Наше право – щасливе дитинство» та літературну вікторину  «Подорож з героями казок  статтями  Конвенції ООН про права дитини».

Під час вікторини  діти були ознайомлені з статтями Конвенції ООН про права дитини та були обговорені дії героїв казок, які вели себе неправомірно щодо інших. Також закріпили  і розширили  знання про їхні права, вчити і розуміти зміст казки, яка характеризує порушення прав дитини, вчити дітей протистояти злу, творити добро.

В кінці заходу бібліотекар познайомила учнів із літературою правової тематики та було роздано виготовлені пам’ятки «Правова квітка».
 
А головний висновок, який зробили діти під час заходу – це те, що правові знання потрібні всім і завжди, в тому числі і в повсякденному житті. І завдання кожного – дотримуватися своїх прав і обов’язків,не порушуючи прав і законних інтересів оточуючих людей.


 


 




 

Немає коментарів:

Дописати коментар