четвер, 31 березня 2016 р.


Всеукраїнський тиждень дитячого читання

Щороку хвилююча мить чарівної весни приносить до бібліотек України традиційне і довгоочікуване свято — Всеукраїнський тиждень дитячого читання — час, сповнений дивовижного книжкового розмаїття, свято тих, хто творить книгу і тих, хто любить читати, дні веселих пригод і літературних відкриттів. Це свято залишається найпопулярнішим  і проводиться під час  весняних канікул.
 
Тиждень дитячого читання з давніми традиціями сьогодні не лише не втратив свого значення, але й продовжує набувати особливого змісту для кожного читача. Користувачі охоче читали нові книги, які нещодавно надійшли у бібліотеку, переглядали періодичні видання ознайомилися з книжковими виставками і залишали бібліотеку з гарними враженнями та самостійно вибраними книжечками.
Проведено бібліотечні уроки "Твій друг - книга", "Твої помічники: енциклопедії, словники, довідники" де ознайомлено користувачів з загальними відомостями про довідкову літературу навчились користуватись словниками, довідниками та енциклопедіями. Бібліотекар допомогла дітям проникнути у світ нового і цікавого, прищепити любов, навички та інтерес до читання довідкової літератури. Проведено  вікторини "Книга - міст у світ знань", "Конкурс знавців".

 
 
 
 

 

Немає коментарів:

Дописати коментар