вівторок, 10 травня 2016 р.


                  Увага, на вас чекає нова книга!

Вашій увазі пропонуються нові книги, що надійшли до бібліотеки

Лис, В.

Країна гіркої ніжності [Текст]: роман / Володимир Лис. – Х.: Книжковий Клуб «Клуб сімейного дозвілля», 2015. – 368 с.

Три покоління однієї родини, три жіночі долі, три щемливі історії, з яких складається вже історія власної країни в жорсткому й несентиментальному ХХ столітті. Даздраперма, дочка радянського чиновника, у 30-ті роки пройшла крізь пекло дитбудинку для дітей ворогів народу, а згодом опинилася у вирі повстанської боротьби на Волині… Її донька Віталія, витончена естетка та прихильниця поезії, понесе свій хрест – кохання до кримінального авторитета та боротьбу із власною пристрастю. І навіть молодша, онука Олеся, не уникне випробувань, коли разом із Майданом до її життя ввірвуться кохання та зрада…Кожна з цих жінок проживає власне життя сповна – із його болем і радістю, гіркою ніжністю та любов'ю, від якої, мов напнута струна, тремтить душа…




 
Алексієвич, С.

Чорнобильська молитва: хроніка майбутнього [Текст]: роман / Світлана Алексієвич; переклад і післямова Оксани Забужко. – К.: КОМОРА, 2016. – 288с.

Художньо-документальний роман білоруської письменниці Світлани Алексієвич, Нобелівської лауреатки 2015 року, говорить голосами «маленьких людей» про катастрофу, що зруйнувала мільйони життів, перевернула світогляд цілого покоління, а заразом відхилила залізну завісу й підважила непорушну, здавалося, конструкцію радянської держави. Роман створено на основі розлогих інтерв'ю з очевидцями та потерпілими від Чорнобильської трагедії: ліквідаторами та їхніми близькими, вимушеними переселенцями з уражених радіацією регіонів та само селами «зони», посадовцями, від рішень яких залежали долі десятків тисяч людей, та дітьми, котрі знали, що народилися вже приреченими.

Переклад на українську та післямова Оксани Забужко.


 

Вдовиченко, Г.

Маріупольський процес [Текст]: роман / Галина Вдовиченко; передм. В.Лиса. – Х.: Книжковий Клуб «Клуб сімейного дозвілля», 2015. – 288с.

Усе як на війні: втрати, біль, знову втрати… Роману й Ользі судилися не найкращі часи для зустрічі. Полонений укр. І сепаратистка – чи є гостріша суперечність у подіях літа 2014 року? Але безодня, яка здавалася нездоланною, поступово щезає. Бо в житті існує щось набагато важливіше за ненависть…

Роман «Маріупольський процес» Галини Вдовиченко став переможцем у номінації «Гранд-романи» Міжнародного літературного конкурсу романів, кіносценаріїв, п'єс, пісенної лірики та творів для дітей «Коронація слова».

 

Доляк, Н.

Загублений між війнами [Текст]: роман / Наталка Доляк. – Х.: Книжковий Клуб «Клуб сімейного дозвілля», 2015. – 496с.

Існують такі особистості, яким життєвої сили Бог відміряв ніби на двох (якщо не на чотирьох). Саме таким був український письменник і поет Юрій будяк (Покос). Його дивна доля вражає. Цій непересічній людині довелося жити, мабуть, в один з найскладніших історичних періодів – у першій половині ХХ століття. Юрій Покос пройшов крізь розрух революції, темряву трьох війн і морок табору, не втративши людської гідності. Мужній воїн, мандрівник, революціонер, сільський вчитель, журналіст, громадський діяч, політичний в'язень, до того ж талановитий літератор – це все про нього! У звичайний людський вік вмістилася надзвичайна доля, і життя дивовижної людини стало ніби дзеркалом несамовитого часу…


Лойко, С.

Аеропрот [Текст] / Сергій Лойко. – К.: Брайт Стар Паблішинг, 2016. – 344с.

«Аеропорт» - це не хроніка, не розслідування, не літопис. Це художній вимисел, заснований на реальних фактах. У книзі багато персонажів, багато переплетених драматичних ліній. Роман не тільки і не стільки про війну. Він і про любов, про зраду, пристрасть, ненависть, лють, ніжність, відвагу, біль і смерть. Іншими словами, про наше сьогоднішнє й учорашнє життя.

 

 


Положій, Є.В.

Іловайськ: розповіді про справжніх людей [Текст] / Євген Положій; худож. – оформлювач В.А. Боднар. – Х.: Фоліо, 2015. – 378с.

«Іловайськ» - книга про мужність, неймовірний героїзм і людяність українських солдат і офіцерів, бійців добровольчих батальйонів, батальйонів тер оборони, всіх тих, хто опинився в кінці серпня 2014 року в «Іловайському котлі», що став найбільшою поразкою української армії в ході війни на сході. Це чесна книга про війну, яка, як відомо, нікого ще не зробила краще, натомість, серед крові, вогню та заліза люди залишаються людьми.

Автор почув історії близька сотні учасників Іловайської трагедії, книга побудована на реальних подіях. Тим не менше, просимо вважати всі збіги імен, прізвищ та позивних випадковими.


Скрябін, К.

Я, «Побєда» і Берлін [Текст] / Кузьма Скрябін; худож.-оформлювач Г.В. Кісель. – Х.: Фоліо, 2015. – 223с.: іл. – (Графіті).

Ця книжка – літературний дебют відомого українського співака Кузьменка (Кузьми), лідера групи «Скрябін», який загинув в автомобільній аварії 2 лютого 2015 року.

До збірки увійшли дві повісті, а також тексти відомих пісень групи. Перша повість – «Я, «Побєда» і Берлін» - проникнута яскравим почуттям гумору, веселим настроєм і, напевне, розсмішить навіть дуже серйозних читачів. Події відбуваються навколо старого і пошарпаного автомобіля марки «Побєда», на якому Андрій зі своїм другом Бардом подорожують до столиці Німеччини.

Друга повість – «Місто, в якому не ходять гроші» - зовсім інша за жанром. Це невесела історія про дівчину Алісу, яка через збіг обставин опинилася в жахливому місті, де панують людиноненависництво, нечувана жорстокість і нелюдські порядки, - місті, з якого немає дороги назад…



Скрябін, К.

Я, Паштєт і Армія [Текст] / Кузьма Скрябін; худож.-оформлювач Г.В. Кісель. – Х.: Фоліо, 2016. – 223с.: фото.

Ця книжка – виключно чоловіча п'єса з використанням характерної військової риторики, написана відомим українським співаком Андрієм Кузьменком (Кузьмою), лідером групи «Скрябін». Книга «Я, Паштєт і Армія» - розповідь про армійського друга Кузьми Паштєта (Сергія Павлова), який потрапив в армію через проблеми з деканом в університеті, де Сергій був кандидатом біологічних наук. Книга проникнута армійськими буднями та гумором, який підійме настрій кожному.

 

Скрябін, К.

Я, Шонік і Шпіцберген [Текст] / Кузьма Скрябін; худож.-оформлювач Л.П. Вировець. – Х.: Фоліо, 2015. – 122с. – (Графіті).

У повісті «Я, Шонік і Шпіцберген», а також у піснях 2006-2014 років, що увійшли до видання, якнайкраще розкривається яскравий талант Кузьми з його іскрометним гумором, тонким ліризмом, чіткою громадянською позицією.

 

 

 

Жадан, С.

Месопотамія [Текст]: збірка оповідань і віршів / Сергій Жадан; передм. В. Неборака; фотографії Гамлета. – Х.: Книжковий Клуб «Клуб сімейного дозвілля», 2015. – 368с.: іл.

«Месопотамія» за змістовним наповненням – це дев'ять прозових історій і тридцять віршів уточнень. Усі тексти цієї книги – про одне середовище, герої переходять з історії в історію, а потім - у вірші. Філософські відступи, фантастичні образи, вишукані метафори й специфічний гумор – тут є все, що так приваблює у творах Сергія Жадана.

 

 

Орвелл, Дж.

1984 [Текст]: роман / Джордж Орвелл; з англ. пер. В. Шовкун; Влада: вчора, сьогодні – навічно, О.Жупанський. – К.: Вид-во Жупанського, 2015. – (Майстри світової прози). – 312с.

«1984» - один з найголовніших і вже точно найважливіший роман минулого сторіччя. Важко пригадати якийсь інший літературний твір, який би без зайвої манірності, настільки ж чітко, правдиво і жорстко поставив перед загалом таку ж важливу проблематику. А саме: що таке влада? Яка її природа? Куди прямує сучасне суспільство? Що таке справжня смерть, і яка саме смерть є справжньою – фізична смерть індивіда, а чи смерть його внутрішнього єства, при збереженні фізичного тіла? Що таке свобода, і як вона співвідноситься з владою? Чи можливий бодай найменший прояв свободи, нехай навіть у вигляді можливості мати свої власні глибоко приховані, вільні від примусу думки, в умовах абсолютної тоталітарної влади?





            

Кокотюха, А.А.
Київські бомби [Текст]: роман / Андрій Кокотюха; передм. Д.Б. Яневського; худож.-оформлювач Д.О. Самойленко. – Х.: Фоліо, 2014. – 239 с.
1907 рік. У Російській імперії – конституційний переворот. Влада широким фронтом наступає на громадянські права та свободи людей. У відповідь звучать постріли та летять саморобні бомби. Київ тих часів стає ареною бойових дій. Тут, немов гриби, виростають бойові організації, чиї дії вже не підпорядковані єдиному центру.
Андрій Волох, молодий українець, вигнаний з університету за участь у протестах, теж бере до рук зброю. Тепер він – Полтава. І його подальша доля тісно переплітається з радикальним ватажком бойовиків Залізняком, професійним терористом Штерном, жандармським ротмістром Підвисоцьким та Фаїною – вдовою страченого революціонера, котра прагне помсти. Але чи в повній мірі прийняті ідеї тотального терору для таких, як Полтава? Тим більше якщо терор – зброя не лише бойовиків, а й влади, яка з ним бореться.

Кокотюха, А.А.
Автомобіль із Пекарської [Текст]: роман / Андрій Кокотюха; худож.-оформлювач Л.П. Вировець. – Х.: Фоліо, 2016. – 283с.: іл. – (Ретророман).
Львів, 1911 рік. У центрі міста, на вулиці Пекарській, у власному розкішному автомобілі знайдено мертвою доньку нафтового магната. У вбивстві підозрюють її таємного коханця. Це – Густав Сілезький, один із королів львівського злочинного світу. Він може довести свою невинність. Та докази готовий довірити лише одній людині – Климові Кошовому, який повинен знайти справжнього вбивцю, аби витягнути давнього знайомого з тюрми. У пошуках йому допомагає вірний друг Йозеф Шацький, і разом вони розкривають брудні таємниці з життя міської аристократії. Люди в масках, кримінальні ватажки, мільйонери, провокатори – підозрюються всі. І все ж найбільший ризик для Клима Кошового – це те, що його приватне розслідування категорично не подобається впливовій красуні Магаді Богданович…


Кокотюха, А.А.
Привид із Валової [Текст]: роман / Андрій Кокотюха; худож.-оформлювач Л.П. Вировець. – Х.: Фоліо, 2015. – 283с.: іл. – (Ретророман).
Початок ХХ століття, 1909 рік. Успішний київський адвокат Клим Кошовий від переслідувань царської охранки тікає до Львова, де стає лише скромним помічником старого нотаря. Його нудні злиденні будні порушує візит комісара кримінальної поліції: у кишені трупа, знайденого по вулиці Валовій, виявили візитівку Клима. Сам чоловік загинув з досить дивних обставин, хоча офіційно це нещасний випадок. Але той дім має у Львові недобру славу. Кажуть, у ньому вже сто років блукає привид Чорної пані. Всякого, хто зустрінеться з нею, чекає погибель. І така смерть на валовій – не перша. У гонитві за привидом Кошовий та його відданий друг Йозеф Шацький змушені зануритися у львівські нетрі та спуститися на міське дно. Ризикуючи життям, вони таки дізнаються правду про привида. І вона дуже не сподобається загадковій та впливовій красуні Магді Богданович…
 

Кокотюха, А.А.
Адвокат із Личаківської [Текст]: роман / Андрій Кокотюха; худож.-оформлювач Л.П. Вировець. – Х.: Фоліо, 2015. – 283с. – (Ретророман).
Початок ХХ століття, 1908 рік. Молодий киянин Клим Кошовий дивом вирвався з тюрми й тікає від переслідувань царської влади до Львова. Але й тут його заарештовує поліція – біля трупа відомого адвоката Євгена Сойки. Покійний мав у місті сумнівних друзів та могутніх ворогів. Самогубство – чи вбивство? Пошуки істини водять Кошового темними лабіринтами львівських вулиць. На його шляху – зухвалі батями, міські кримінальні королі та російські терористи - бомбісти. А ще поліцейський комісар Марек Віхура, в якого Клим постійно плутається під ногами. Правда приголомшить Кошового та його нового відданого друга Йозефа Шацького. Й назавжди змінить долю загадкової та впливової красуні Магди Богданович…


Коломійчук, Б.В.
В'язниця душ [Текст]: повісті / Богдан Коломійчук; худож.-оформлювач Л.П. Вировець. – Х.: Фоліо, 2015. – 220с. – (Ретророман).
«В'язниця душ» - третя книга автора, в якій він найкраще проявив себе як майстер детективного жанру. Події у повістях, що увійшли до видання, відбуваються у 1902-1903 рр. у Львові. В основі сюжету кожної повісті – блискуче розслідування заплутаної справи, яке проводить львівський комісар Адам Вістович. Карколомні пригоди героїв гармонійно доповнює оригінальна містика та зі смаком подана еротика.



Курков, А.Ю.
Львівська гастроль Джимі Хендрікса [Текст]: роман / Андрій Курков; пер. з рос. В.С. Бойка; худож. -оформлювач О.Г. Жуков. – Х.: Фоліо, 2014. – 442с.
«У житті найцікавіше – це життя», - сказав одного разу Андрій Курков, звертаючись до своїх читачів. І його новий роман «Львівська гастроль Джимі Хендрікса», де переплітаються дійсність і вигадка, де немає межі між реальністю і сюрреалізмом, яскраве тому підтвердження. Над сухопутним Львовом літають чайки, і в місті часом пахне морем. Колишній хіпі в компанії з екс-капітаном КДБ збираються на Личаківському цвинтарі біля могили …американського рок-співака Джима Хендрікса. А по стародавніх вулицях міста носиться ночами старенька іномарка з людьми, жадаючими вилікуватися…


Дашвар, Л.
Покров [Текст]: роман / Дашвар Люко. – Х.: Книжковий Клуб «Клуб Сімейного Дозвілля», 2016. – 384с.
Романи Люко Дашвар незмінно мають успіх у читача. Вона пише так гостро й пронизливо, психологічно й чутливо, що торкається струн душі кожного… Неможливо не співчувати її героям, як неможливо не звернути увагу на гострі, болючі, неоднозначні питання, які порушує письменниця…
Ніч проти 30 листопада 2013 року багато чого змінює і в житті країни, і в долі киянки Мар'яни Озерової. Після розміреного напівсонного існування дівчина опиняється у вирі подій і несподіваних зустрічей: виснажливі чергування на Майдані, зникнення коханої людини та пошуків нащадків у сьомому коліні славного козака Яреми Дороша, яких прокляла його дружина – зарозуміла шляхтянка Станіслава. Та чи не даремні пошуки? Адже перед цими щасливцями постає непростий вибір – незліченні скарби, що їх мають успадкувати від свого предка, чи кохання і воля…


Гюнтекін, Р.Н.
Пташка співуча [Текст]: роман / Р.Н. Гюнтекін; переклад В.М. Верховеня; худож.-оформлювач Є.В. Вдовиченко. – Х.: Фоліо, 2011. – 506с. – (Карта світу).
Решат Нурі Гюнтекін ()
1889-1956
Відомий турецький письменник. Викладач історії та літератури, державний діяч, депутат меджлісу, він написав 16 романів, 6 збірок оповідань, близько 30 п'єс, перекладав твори Руссо, Сервантеса, Золя, Камю.
«Пташка співуча» (1992) – перший і найвідоміший роман Гюнтекіна, який відразу приніс йому популярність і майже протягом століття залишається улюбленим у читачів багатьох країн. І справді, не може не захопити доля юної примхливої дівчинки Фаріде, в якій прокидається перше почуття до Кямрана і яка під впливом ревнощів різко змінює свою долю: стає вчителькою початкової школи в гірському селі. Відтепер її життя – це низка неочікуваних поворотів, пригод та переживань. Кохання та зрада, біль та радість, сльози та надія на щастя – такі вічні теми, яким присвячений цей роман, визнаний класикою світової літератури.


Кіз, Д.
Квіти для Елджерона [Текст]: роман; вид. 2-ге / Деніел Кіз; пер. з англ. Віктора Шовкуна. – Х.: Книжковий Клуб «Клуб Сімейного Дозвілля», 2016. – 304с.
Всесвітній бестселер, який сколихнув серця мільйонів читачів! Неодноразово екранізований роман, який здобув найпрестижніші літературні премії! Історія, яка зворушує та змушує замислитися… Розумово відсталий Чарлі Гордон погоджується на ризикований науковий експеримент – понад усе він мріє стати розумним. Після надскладної операції мозку його інтелект дійсно стає блискавичним. Але ніхто не міг передбачити, які наслідки спричинить цей дослід…


Ґілберт, Е.
Їсти, молитися, кохати [Текст]: роман / Елізабет Ґілберт; переклад з англ. Ярини Винницької. – Львів: Вид-во Старого Лева, 2015. – 416с.
Це книга - сповідь, книга – квест, головний приз якого – ви самі. Книга – подруга, яку треба читати з олівцем. Інтимна жіноча проза, яка стає універсальною, бо говорить про високе без пафосу, про глибоке без повчань, про складне – просто і весело. З часів Джеймса Джойса внутрішній монолог ніколи ще не був настільки захоплюючим чтивом. Якщо бажаєте дізнатись, чого ж таки хоче жінка і як досягнути просвітлення, поїдаючи італійську піцу, ця елегантна шаманська подорож – саме для вас. Рекомендовано зрілим жінкам, що шукають себе, і незрілим чоловікам, які все ще шукають ідеальну жінку.
 

Андрухович, С.
Фелікс Австрія [Текст]: роман / Софія Андрухович. – Львів: Вид-во Старого Лева, 2015. – 288с.
Станіславів кінця ХІХ – початку ХХ століття. Звичайне місто на кресах «щасливої Австрії», в якому живуть, страждають, нероздільно закохуються, захоплюються наукою і шарлатанськими виступами всесвітньо знаних ілюзіоністів, розважаються на балах і карнавалах, ходять на шпацер і ховають таємниці у різьблених комодах. І на тлі епохи, яка для
нащадків щораз більше обростатиме міфами про ідилічне життя, - долі двох жінок, що переплелися так тісно, як стовбури дерев – у нерозривному зв’язку, який не дає ні жити, ні дихати, ні залишитися, ні піти.
 
 



Добрі історії. Усмішка [Текст] / Ю. Винничук, А. Курков, О. і Т. Литовчинки, І. Роздобудько, А. Цаплиєнко; худож.–оформлювач Г.В. Кісель. – Х.: Фоліо, 2015. – 156с. – Укр. та рос. мовами.
 
 
 
 





Добрі історії. Історія з шиншилою [Текст] / М. і С. Дяченки, Л. Лузіна, А. Мухарський, Ю. Пилипенко, І. Потаніна, О. Есаулов; худож.– оформлювач Г.В. Кісель.  – Х.: Фоліо, 2015. – 189с. – Рос. і укр. мовами.
 
 
 




Добрі історії. Півцукерки [Текст] / О. Афонін, Н. Гербіш, М. Дочинець, О. Кононенко, А. Крим, Ю. Николишин; худож.–оформлювач Г.В. Кісель. – Х.: Фоліо, 2015. – 219с. – Укр. та рос. мовами.
 
 






Добрі історії. Маслини на десерт [Текст] / Г. Вдовиченко, О. Вільчинський, В. Ґабор, В. Єшкілєв, С. Процюк, Н. Рощи на, К. Скрябін; худож.–оформлювач Г.В. Кісель. – Х.: Фоліо, 2015. – 156с. – Укр. та рос. мовами.
 
 
 
  




Винничук, Ю.П.
Аптекар [Текст]: роман / Юрій Винничук; худож.-оформлювач Л.П. Вировець. – Х.: Фоліо, 2015. – 318с.
Події нового роману Юрія Винничука «Аптекар» відбуваються у 1646-1648 роках спочатку у Венеціанській республіці, а далі – у Львові. Історичне тло уміло використане для захопливої гри в дійсне-недійсне, де персонажі історичні сусідять з вигаданими, а їхні складні стосунки формуються у любовні трикутники.
Фантазійні описи звучать як реальні, авторська вигадка відходить на другий план, змушуючи читача вірити у світ, витканий зі сну. Проза Ю.Винниченка – це завжди інтригуючи оповідь завдяки бурхливій уяві майстра вишуканих стилізацій.
Автор знову дивує тим, що новий роман, який поєднує у собі метафоричність і гострий сюжет, не схожий на жоден попередній. Хоча окремі натяки й алюзії єднають його з «Танґом смерті».
 




Шкляр, В.
Маруся [Текст]:  роман / Василь Шкляр. - Х.: Книжковий Клуб «Клуб Сімейного Дозвілля», 2016. – 320с.
Тендітна золотоволоса дівчина народилася для щастя. Але бурхливий 1919 рік – один із найдраматичніших в історії України – покликав її до боротьби за волю Вітчизни. Після загибелі братів, повстанських отаманів, шістнадцятирічна гімназистка Саша Соколовська стає на чолі тисячного війська. Відтепер вона – отаман Маруся. На шлику її козацької шапки напис «Смерть ворогам України!». Та навіть у вирі кривавих подій доля дарує їй щире кохання і шанс зберегти життя…
 




Ремарк, Е.-М.
Чорний обеліск. Тріумфальна арка. Ніч у Лісабоні [Текст]: романи / Ерих Марія Ремарк; пер. з нім. Є. Поповича, М. Дятленка, А. Плюто; худож. О. Семякін. – Х.: Книжковий Клуб «Клуб Сімейного Дозвілля», 2016. – 912с.
Часи, коли народитися, не вибирають. Життя героїв Ремарка, як і його самого, припало на лихоліття. Війна, що ламає долі, втрата ілюзій, еміграція, хиткість та безнадія… Але, незважаючи на будь-які випробування, люди не втрачають ані мужності, ані внутрішньої сили та залишаються спроможними на самопожертву, справжню дружбу та велике кохання…
 


Ремарк, Е.-М.
На Західному фронті без змін. Повернення. Три товариші [Текст]: романи / Ерих Марія Ремарк; пер. з нім. К. Гловацької, Н. Сняданко, М. Дятленко, А. Плюто; худож. О. Семякін. – Х.: Книжковий Клуб «Клуб Сімейного Дозвілля», 2015. – 912с.: іл.
Тема людини, яка попри всі жахи війни не втратила здатності до справжнього кохання і дружби, - одна з провідних у творчості Ремарка. Пройшовши через окопи, виживши на полях Першої світової, молодь шукає себе в новому світі, де немає смертей, не вибухають гранати та не гинуть бойові побратими. У їхніх серцях палає й веде вперед невгасимий вогонь – жага до життя.
 




Ремарк, Е.-М.
Час жити і час помирати. Люби ближнього твого. Тіні в раю [Текст]: романи / Ерих Марія Ремарк; пер. з нім.; худож. О. Семякін. – Х.: Книжковий Клуб «Клуб Сімейного Дозвілля», 2015. – 960с.: іл.
У темні часи добре помітно світлих людей… Героям романів Ремарка припали саме такі часи. Війна, злидні, еміграція, втрата ілюзій, хиткість та безнадія… Їм довелося пережити стільки, що навіть усвідомити це важко. Але попри все вони мають силу не зламатися і не страхаються жити. Вірити. Сподіватися. Кохати…
 


Шарма, Р.
Монах, який п родав свій «Феррарі» [Текст] / Робін Шарма; пер. з англ.. – К.: Компанія ОСМА, 2016. – 224с.
У книжці Робіна Шарми, яка у багатьох країнах світу стала справжнім бестселером, викладено незвичайну історію Джуліана Ментла - адвоката-мільйонера, на долю якого випало пережити сильну духовну кризу. Проте занурення у давню тибетську культуру змінює його життя. Джуліан відкриває для себе мудрі й разом з тим дієві практичні знання, що допомагають впоратись із власними проблемами, знайти вихід із здавалось би безвихідного становища, здійснити переоцінку загальнолюдських та особистих цінностей.
Разом із головним героєм ви дізнаєтесь, як навчитися жити сьогоденням, яке значення для побудови взаємовідносин має довіра, пізнаєте переваги позитивного мислення, розвинете прагнення жити, спираючись на власне покликання. А найголовніше - ви зрозумієте, чому найпростіші філософські постулати водночас є найголовнішими.
 

 

 

 









 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 
 

Немає коментарів:

Дописати коментар