пʼятницю, 8 липня 2016 р.


                                    Літо у бібліотеці
 
 

 
Канікули! Літо – найулюбленіша пора всіх дітей. Бібліотекар радо зустрічає дітей у бібліотеці та робить все для того, щоб їм було комфортно й цікаво спілкуватися, проводити вільний час. 

До послуг читачів книжкові новинки, періодичні видання, цікаві виставки, можливість пограти в ігри, подивитися мультфільми, поспілкуватися в соціальних мережах з однолітками.

                                 У світі цікавого

Дорогий читачу!

Мабуть, тобі буде цікаво дізнатися, що в нашій бібліотеці поряд із книгами живуть багато газет і журналів. Вони з нетерпінням чекають на  зустріч  з тобою. Адже на їх сторінках – багато цікавих, пізнавальних, захоплюючих розповідей, оповідань, віршів, тобто таких матеріалів, які допоможуть тобі у навчанні, поповнять твої знання, відкриють тобі безліч таємниць навколишнього світу. Ці газети та журнали ти можеш читати із своїми батьками та друзями. Сподіваємось, що ви обов’язково відвідаєте бібліотеку і потоваришуєте з періодикою.

                     

                          До вашої уваги наступні періодичні видання:


 
 
  Журналу “Барвінок” вже більше 80 років! Уявляєш? Його читали твої батьки, бабусі і дідусі! Цей журнал знадобиться і тобі, друже, на уроках, так як він рекомендується шкільними програмами. Тут друкуються найкращі художні твори для дітей, які плекають любов до батьківщини, повагу до батьків, мови, увагу до здоров'я, безпеки життя. “Барвінок” навчить тебе робити висновки через різні, вміщені тут, інтелектуальні ігри, завдання, конкурси. Якщо ти станеш переможцем одного із них, то в тебе буде можливість отримати приз, грошову премію тощо. Крім літературних, розважальних, ти знайдеш тут і футбольні проекти, релігійну сторінку.

 Сподіваємося, що журнал “Барвінок” стане тобі гарним другом.


«ДЗВІНОЧОК»  Всеукраїнський, пізнавальний, культурно-розвивальний журнал для дошкільнят і молодших школярів. Цікаві новини не лише з України, а звідусіль, де живуть українські діти, приносить на сторінки «Дзвіночка» Крилатий Новинкар. Цікаві вірші, казки, загадки, жарти, вміщені на сторінках журналу, допоможуть тобі гарно і змістовно провести своє дозвілля.


«Світ дитини» Літературно – мистецький журнал. В цьому виданні ти знайдеш розповіді про видатних письменників, художників, про важливі історичні події, свята, а також багато віршів та оповідань. Є цікаві рубрики «Шкільна хрестоматія» та «Завдання Мудрагелія».

 


«У світі казок»

Цікаві казочки, на українській мові, у зручному міні форматі, як народні так і літературні. Усі видання ілюстровані чудовими яскравими малюнками, які стануть до вподоби вашим дітям.

 


 
 
 
«Задавака»  

 
Ця газета для сучасних дівчат та хлопчиків. Новини про улюблених зірок, інтерв’ю, цікаві факти, розваги, школа краси. В кожному номері цікаві конкурси і завдання.

 

 

 

 

 

 

 

 
"ЖУРАВЛИК" - газета для дітей та дорослих. Засновником видання є Харківське обласне об’єднання Всеукраїнського товариства «Просвіта» ім. Т.Г. Шевченка. Традиції українського письменства знаходять своє продовження на сторінках «Журавлика» - вірші та оповідання, авторами яких є школярі та їх друзі, розповіді про видатних співвітчизників та національних героїв, а також розваги – ребуси та кросворди. Все це та ще багато цікавого – на сторінках улюбленої газети.


 
«Позакласний час»   Газета для вчителів, вихователів та класних керівників. Публікації включають методичні та практичні матеріали виховної роботи та узагальнення кращого досвіду. Цікаві сценарії масових заходів та свят, тематичних виховних годин –до уваги педагогів та організаторів дозвілля.


 
 
«Шкільна бібліотека»    – щомісячний журнал, пропонує шкільним бібліотекарям рубрики: «Освіта і культура в бібліотечному просторі», «Досвід зарубіжних колег», «Технології роботи шкільної бібліотеки», «Школярі у світі книжкової культури», тощо. Це авторитетне видання для фахівців, містить повну актуальну інформацію, розкриває таємниці майстерності, презентує ідеї, творчі роботи колег – сценарії бібліотечних заходів, бібліотечні уроки. Рубрика «Хрестоматія школяра» дає можливість поповнити фонд шкільної бібліотеки книгами зі шкільної програми. Отже «Шкільна бібліотека» - журнал для тих, хто шукає і хоче досягнути позитивних змін.

 

 

 

 

 

Немає коментарів:

Дописати коментар